BIMserver login
TRAININGEN BIM VOOR HET MBO/HBO SKETCHUP ARCHICAD PHOTOSHOP REFERENTIES
HOME
MARKETING
BIM BEHEER
TRAININGEN
 • image01

  Altijd duidelijke prijs

  Bij elke training gelijk

 • image01

  Training voor nieuwe

  communicatie in BIM op MBO scholen

  samen met de MBO raad

 • image02

  Leren presenteren in

  Augmented reality

 • image03

  SketchUp & ArchiCAD

  training met plug-in gebruik

 • image03
 • image04

  Training voor uw

  3D presentaties

 • image04

  Photoshop training

  specifiek aan uw wensen

 

Referenties

Hieronder vind u een kort overzicht van een aantal van onze referenties. van onderandere ontwikkelaars, interieur ontwerpers, architecten en scholen. Het is voor DWanimations een genoegen bij te mogen dragen aan de ontwikkeling van onze treniee`s. Wanneer u interesse heeft in een training maar graag eerst ervaringen zou willen uitwisselen met partijen die de training reeds gevolgd hebben kunt u contact openmen met d.dejongh@dwanimations.org

Dirk de Jongh

Door Leraren: P. Koekkoek & C. Malta
Onderwijs instelling: ROC Leiden
Training: Traning voor het MBO niveau BOL 4
Aantal sessies:3 middagen per keer.
Doelstelling: De Leerlingen kennis laten maken met 3D detaileren en 3D ontwerpen.

De docenten Koekkoek en Matla, beiden werkzaam bij de niveau 4 BOL opleiding Bouwkunde en Vormgeving, Design en Architectuur van ROC Leiden, maken sinds 2010 gebruik van de diensten van DWanimations.

Docent Dirk de Jongh heeft bij ROC Leiden een Sketchupcursus verzorgd voor de Bouwkundestudenten van leerjaar 2 en 3. Dat is goed bevallen. De lesstof is compleet. In een tijdsbestek van circa 8 uur hebben de studenten de basics onder de knie.

De studenten waren erg enthousiast over de inhoud van het cursusprogramma wat resulteerde in mooie studieresultaten aan het eind van het jaar.

Ook in schooljaar 2011-2012 worden de Sketchupcursussen weer verzorgd door SketchUptrainingen.nlDirk de Jongh

Door: Kobi Kluiters
Training: SketcUptraining.nl op maat
Aantal sessies: 2x drie sessies
Doelstelling: Het maken van tuinontwerpen in SketchUp

Kobi Kluiters is zich aan het omscholen tot tuinontwerper. SketchUp is een mooi programma om aan klanten een ontwerp te tonen. Het geeft direct een beeld van de nieuwe, of aangepaste situatie.

Maar SketchUp is vooral gericht op gebouwen en interieurs. Er wordt in de Google-video’s minder aandacht besteed aan de buitenomgeving. Meestal is dat een impressie van een tuin. Bij een geometrisch gevormde tuin lukt het dan nog wel om een goed ontwerp te maken. Een meer organisch gevormde tuin, met kronkelige paadjes, heuveltjes, verschillend gevormde borders en waterpartijen, is echter veel lastiger.

Dirk de Jongh wist daar de oplossingen voor. In drie middagen leerde hij Kobi Kluiters precies wat ze nodig had. Hij gaf handige tips en liet nieuwe mogelijkheden zien o.a. door de ‘zandbak’-tools te gebruiken. Kobi Kluiters kan nu alle typen tuinen ontwerpen en inrichten met bomen, planten, tuinmeubilair en wat nog meer gewenst is.


Dirk de Jongh

Door: Peter Jan Tilanus
Bedrijf: Brazil Euroinvest
Training: SketcUptraining.nl op maat
Aantal sessies: 2x drie sessies
Doelstelling: Opbouwen en ontwerpen van woonhuizen in Brazilie.

Hoe en of het heeft voldaan aan de verwachtingen:

De hele training heeft mijn verwachting verre overtroffen. Daarbij speelt als eerste de openbaring wat een uniek en buitengewoon intelligent programma sketch-up is. Je blijft van de ene verbazing in de andere vallen. En dat alles wordt op intelligente en uiterst gestructureerde wijze door de trainer naar voren gebracht.

De kennis van de trainer:

De kennis van de trainer is perfect. Niet in het minst omdat het niet altijd om kennis gaat, maar om het inzicht hoe het programma te gebruiken. Iedereen, zo ook de trainer, stuit op situaties die nieuw zijn en waarbij inzicht en aanpak belangrijker zijn de `kale` kennis. Dit is overigens een belangrijk onderdeel van het leerproces.

De manier van kennisoverdracht:

Ik persoonlijk had de mogelijkheid om privé les te hebben. Dan gaat de kennisoverdracht wel heel erg hard. De trainer weet zowel vaart te maken waar mogelijk, als toch even stil te staan bij wezenlijke punten die niet overgeslagen kunnen worden. Dirk is een zeer intelligente, buitengewoon aimabele ondernemende trainer met wie het goed toeven is.


Dirk de Jongh

Door: Anja Rosenkamp
Bedrijf: Just-Living
Training: SketcUptraining.nl op maat
Aantal sessies:6 sessies totaal
Doelstelling: Intergraal ontwerpen met de computer

"De sketchuptraining bij Dwanimations is mij uitermate goed bevallen. Het feit dat het op locatie wordt gegeven maakte het voor mij zeer efficiënt. Doordat je een 1 op 1 training krijgt wordt het programma afgestemd op jouw niveau, ideaal! Alles wordt op een rustige manier aangeboden en je krijgt ook even de tijd om dingen eigen te maken. Dit maakt dat je na de training ook daadwerkelijk de informatie toe kunt passen en niet 'verdrinkt' in het geheel. En loop je onverwachts toch nog tegen een probleempje aan dan is ook de service na de training prima!"Dirk de Jongh

Door: Beer Cacadino
Bedrijf: Bedesignd
Training: op maat
Aantal sessies:6 sessie van 3 uur
Doelstelling: ontwerp Rabobank kantoor volledig in 3D

Hoe en of het heeft voldaan aan de verwachtingen:

De individuele cursus Sketch Up heeft me enorm goed geholpen om precies die dingen te leren die ik nodig had voor mijn ontwerpen. Doordat het individueel was, werd er geen tijd verspild aan zaken die ik al snel zelf kon en konden we lang genoeg stil staan bij zaken die ik lastig vond zodat ik ook die dingen goed onder de knie heb gekregen.

De kennis van de trainer:

Dirk kent Sketch up van binnen en van buiten en daardoor kan hij snel schakelen als je een vraag hebt of als je een fout hebt gemaakt bij je huiswerk.

De manier van kennisoverdracht:

Het was eigenlijk heel gezellig. We zaten gewoon samen achter mijn eigen computer mijn ontwerp te maken. Dirk past de snelheid van de leerstof goed aan aan je eigen niveau.

Hoe word de training ervaren:

Ik vond het heel fijn om de training bij mij thuis te hebben. Daardoor werd alles geoefend in de situatie waarin ik het programma later ook weer ging gebruiken en stonden alle instellingen dus ook al goed.

Overige ervaringen die u wilt delen:

Toen ik een keer vast liep met mijn huiswerk, kon ik gewoon 's avonds bellen met Dirk en heeft hij me meteen aan de telefoon verder kunnen helpen.


Dirk de Jongh

Door: Teruca Berlijn
Training: op maat
Aantal sessies:6 sessie van 3 uur
Doelstelling: ontwerp particulier project volledig in 3D

Mijn ervaring met de SketchUp training is zeer goed. Heb een aantal trainingen gehad waar ik erg veel aan heb. Dirk kan goed en makkelijk vertellen waar het over gaat en legt uitstekend uit hoe het moet, zijn kennis is breed. De trainingen die ik op locatie heb gevolgd waren goed georganiseerd en met een leuke groep mensen; omdat met een kleine groep wordt gewerkt krijgt iedereen veel aandacht. Ik heb een aantal privé trainingen gevolgd die ik ook als zeer prettig heb ervaren, omdat de lessen volledig op mijn behoefte waren gericht. Het is intensief werken maar tegelijkertijd een ontspannen manier van leren. Het is duidelijk dat Dirk heeft veel kennis en ervaring met SketchUp; belangrijk is echter dat hij ook het vermogen heeft om dat duidelijk dat over te brengen.
Dan kunt u bij ons terecht om informatie in te winnen over deze mogelijkheden. DWanimations is als bureau dagelijks bezig met het werken in BIM (gebouw informatie modellen) ontwerpen met de computer tot in het kleinste detail en comuniceren van informatie naar verschillende partijen binnen een ontwerpteam of opdrachtgever.

DWanimations werkt samen met verschillende gerenomeerde instellingen in Nederland om de nieuwe manieren van visueel comuniceren onder de aandacht te brengenen zoals de MBO raad en Stichting Architectenregister
. 
 

 

 
     
 

Contactgegevens:

 • DWanimations | Europaplein 32 | 4142 CD | Leerdam | info@dwanimations.org | tel: 06-43599005